Fler resor till Kroatien 2016

Antalet avgångar från Örnsköldsvik till Kroatien ökar under 2016.
Totalt nio avresedatum finns att välja mellan. Avgångarna är uppdelade i två
perioder. Första perioden är i början av sommaren, 28 maj och 18 juni.
Den andra mellan 20 augusti och 17 september.

- Kroatien växer hela tiden som charterdestination. Det säger Haris Nuspahic, marknadschef på Kroatienspecialisten. Örnsköldsvik är en stark avreseort och har varit det sedan vi startade vårt samarbete år 2010.

Att resa på charter direkt från Örnsköldsvik är enkelt. Kroatienspecialisten erbjuder gratis parkering på Örnsköldsvik Airport, du kliver på planet i Örnsköldsvik och tre timmar senare kliver du ur på flygplatsen i Kroatien.

- Responsen vi får från resenärerna är mycket positiv, berättar Nuspahic. Vissa återkommer år efter år, vilket måste ses som ett gott betyg. Kroatien är ett resmål som passar många olika målgrupper under olika säsonger. Vi hjälper till att hitta rätt destination vid rätt tidpunkt för att det ska bli så bra som möjligt. Det är därför vi kallar oss specialister.

Sol och bad på soliga ön Brac i Dalmatiens skärgård, kultur och shopping i Kroatiens näst största stad Split, god mat och strandliv i Vodice eller en resa till Makarska Rivieran, en 60 km lång kuststräcka med charmiga orter och fina stränder.

Allt detta finns att välja mellan när du reser med direktcharter till Kroatien från Örnsköldsvik Airport.

Avgångarna i början av sommaren sker 28 maj, 4 juni, 11 juni och 18 juni. Andra periodens avgångar sker 20 augusti, 27 augusti, 3 september, 10 september och 17 september.

Just nu erbjuder Kroatienspecialisten boka-tidigt-rabatt upp till 1000 kronor vid bokning av resa för nästa sommar.

Så vänta inte, läs mer och boka din resa på Kroatienspecialisten.se.