Cypern – ny charterdestination från Örnsköldsvik Airport

Aventours, det nordiska charterbolaget, expanderar sin verksamhet till Sverige genom att introducera nya avgångar från Jönköping, Skellefteå och Örnsköldsvik. Från och med oktober kommer resenärer att kunna flyga direkt från Örnsköldsvik Airport till den solsäkra destinationen Cypern.

  • Vi är glada över att kunna utöka vårt charterutbud med ännu en eftertraktad destination, säger Robert Gyllroth, VD för Örnsköldsvik Airport.

Örnsköldsvik Airport har en lång tradition av att erbjuda charterresor. Under de senaste årtiondena har flygplatsen trafikerats av Kroatienspecialisten, som har tagit tusentals resenärer till Kroatien. Med Aventours etablering breddas utbudet med en ny destination, till Cypern med avgång den 26:e oktober då det också är höstlov.

  • Vi har valt att satsa på regionala flygplatser för att fler ska få möjlighet till en smidig semester, något som vi lyckats med redan i Finland, säger Patrik Wik, Aventours försäljningschef.

Cypern, den tredje största ön i Medelhavet, lockar årligen tusentals svenska resenärer.

  • Cypern är ett väldigt omtyckt resmål med lång säsong. Höstlovsveckan brukar erbjuda utmärkt väder, säger Patrik.

Robert Gyllroth är förväntansfull inför Aventours inträde på den svenska marknaden och ser särskilt fram emot att de valt Örnsköldsvik.

  • Vi arbetar ständigt för att förbättra och utöka vårt utbud av destinationer. Detta är ett steg framåt för oss och våra resenärer, säger Robert.

För närvarande är en avgång inplanerad, men både Robert Gyllroth och Patrik Wik, hoppas på fler.

  • Om efterfrågan är stor kan vi utöka både antalet avgångar och destinationer. Vi har alla möjligheter att expandera, avslutar Patrik.

Du bokar din resa här: https://aventours.se Länk till annan webbplats.