Pressmeddelande från Air Leap

Air Leap trafikerar Örnsköldsvik-Arlanda med totalt cirka 20 turer i vecka, under dessa rådande omständigheter pga. Covid-19.

Vi på Air Leap vill att våra resenärer skall känna sig trygga och säkra när dom flyger med oss, vår högsta prioritet är våra resenärers och medarbetares säkerhet. Med anledning av den påverkar som COVID-19 har på hela samhället i skrivande stund vill vi på Air Leap berätta hur vi jobbar ombord och på station för att alla våra resenärer skall känna sig extratrygga när dom väljer att resa med oss.

På Air Leap följer vi löpande de rekommendationer som ges av bland annat WHO, Folkhälsomyndigheten, European Union Aviation Safety Agency (EASA) och Transportstyrelsen gällande Coronaviruset. För oss är alltid säkerheten det viktigaste.

Vi vill försäkra våra resenärer om att vi vidtar alla tänkbara åtgärden för att deras resa med oss skall vara så trygg som möjligt. Både på station och när dom flyger med oss.

Vi vidtar därför extra åtgärden för att förstärka våra hygienrutiner både ombord på våra plan och på flygplatserna som vi trafikerar. God hygien är det viktigaste!

För aktuell tidtabell besök airleap.se eller kontakta din lokala resebyrå.

Vid frågor, kontakta:

Jon Melkersson, VD Air Leap, tel: +46 (0)8-501 200 02, email: jon@airleap.se Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap tel: +46 (0)8- 501 200 07, email: emelie@airleap.se