Boka resa till eller från Ö-vik

PopulAir trafikera Örnsköldsvik - Stockholm Arlanda med upp till tre avgångar om dagen under vardagar samt en avgång på söndagar.

Kampanjbild

DIN FLYGPLATS

Med populAir reser du snabbt och enkelt mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda på cirka en timme. Du som ska resa vidare ut i världen eller till annan plats i Sverige bokar din resa via www.sas.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FÖR DIN SKULL

Vi på Örnsköldsvik Airport gör allt vi kan för att du som resenär ska ha möjlighet att resa med snabba och smidiga flöden på din lokala flygplats. Självklart kan du klimatkompensera din resa via www.flygreenfund.se/oer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

BOKA TIDIGT

Boka tidigt för bästa pris och nyttja vår gratis parkering. Njut av gratis kaffe i vår gate hela dagen och polarklämma vid det tidiga morgonflyget. De billigaste biljetterna bokar du på populair.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

GRATIS PARKERING

Tar du egen bil till flygplatsen parkerar du gratis i upp till 16 dygn i anslutning till terminalen.

VI BJUDER PÅ FRUKOST

Vi bjuder på smörgås och kaffe i gaten vid den tidiga morgonflygningen samt kaffe hela dagen. Här finns även varuautomater med snacks för dig som önskar något extra att äta.

SOMMARUPPEHÅLL

PopulAir kommer under peiroden 7 juli - 4 augusti att ha sommarupphåll i flygtrafiken mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda.

TIDTABELL FRÅN 14 MAJ TILL 1 SEPTEMBER

Tidtabell hösten 2023

TIDTABELL FRÅN 2 SEPTEMBER

Tidtabell hösten 2023

 

Kontakt populAir

populAir
Telefon: +46 (0)770-790 70
E-post: callcenter@populair.com
Webbplats: populair.com Länk till annan webbplats.