Kroatien

Kroatienspecialisten erbjuder resor från Örnsköldsvik till Split, Makarska Rivieran, Brac samt kryssningar, grupprresor och vandringsresor.

Kroatien

Makarska Rivieran är en ca 60 km lång kuststräcka som består av flera charmiga orter från Omis i norr till Gradac i söder. Med båt kan du besöka de populära öarna Brac och Hvar som ligger strax utanför Malarska. Staden Makarska är känt för sitt stora utbud av exceptionella restauranger som erbjuder välsmakande medelhavsmat. Här finns även ett stort antal stränder – de flesta är klapperstensstränder med små runda stenar som polerats av havet.
Läs mer här: kroatienspecialisten.se/makarska-rivieran-kroatien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Brac är Dalmatiens största ö och anses av många vara en av de vackraste platserna i Kroatien. En riktig medelhavsidyll där du kan njuta av god mat och fantastiska badstränder – det är här du hittar den världsberömda stranden Zlatni Rat. Ön är också känd för sina olivlundar, vinstockar och citrusträd och för dig som är vinälskare finns det en hel del att upptäcka.
Läs mer här: kroatienspecialisten.se/brac-kroatien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka en gruppresa fylld med kultur, natur och gastronomiska upplevelser! Tillsammans med svenska reseledare får du följa med på utflykter och upptäcka guldkorn som Nationalpark Krka, den UNESCO-listade staden Trogir och den spännande staden Omis. Du kommer att bo på det populära nyrenoverade Hotell Dalmacija, beläget alldeles vid det glittrande havet i Makarska.
Läs mer här: kroatienspecialisten.se/gruppresa-kroatien-ornskoldsvik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Kroatienspecialistens vandringsresa bor du på det 4-stjärniga Hotell Osejava på Makarska rivieran. Hotellet ligger charmigt på en liten udde i hjärtat av Makarska och bakom hotellet ligger ett skogsområde för dig som vill starta dagen med en promenad eller en avslappnande joggingtur.
Läs mer här: kroatienspecialisten.se/vandringsresa-kroatien-hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka en kryssning med den perfekta mixen av vackra stränder, rik kultur och charmiga städer! På kryssningen får du bland annat upptäcka några av Kroatiens allra vackraste öar, så som Hvar, Korčula och Brac. Frukostbuffé och trerätters lunch ingår, samt en fyrarätters middag under veckan.
Läs mer här: kroatienspecialisten.se/kryssning-kroatien-premium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kroatienspecielisten erbjuder också semesterhus i Kroatien för allt mellan 6-18 personer. Perfekt för barnfamiljen eller kompisgänget! Samtliga villor har pool och uteplats som bjuder in till mysiga grillkvällar i solnedgången.
Läs mer här: kroatienspecialisten.se/semesterhus-kroatien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka din resa till Kroatien på Kroatienspecialistens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.eller via Ticket Örnsköldsvik på telefon 0660-843 70.