Fler avgångar till Turkiet under 2016

Detur fortsätter med charteravgångar från Örnsköldsvik till Turkiet under 2016, med fler avgångar jämfört med i år. Under våren och hösten kommer det totalt att vara åtta avgångar som fördelas under maj, juni och oktober.

– Vi har tidigare sett ett stort intresse av att resa till Turkiet. Det är därför glädjande att vi nu fortsätter samarbetet med Detur och kan erbjuda resenärer från Örnsköldsvik ännu fler avgångar. Dessutom fortsätter Detur att erbjuda sina resenärer fri parkering vid Örnsköldsvik Airport, säger Robert Gyllroth, vd vid Örnsköldsvik Airport och tillägger:

– Extra roligt är att vi har avgångar som ligger bra i tiden för eventuella klassresor och avgång i anknytning till skolornas höstlov. Samtidigt har Detur boenden som är anpassade för både barnfamiljer, de som vill bo barnfritt och seniorer.

Destinationerna i Turkiet är Side och Alanya, där det finns möjlighet att boka både lägenheter och All Inclusive. Detur har en så kallad ”boka tidigt rabatt” som innebär att resenärer får upp till 1 000 kronor rabatt om de bokar redan nu. Dessutom har Detur en populär prisgaranti. Om du bokar resan nu och priset sänks efter det, behöver du bara kontakta Detur för att få det lägre priset.

Läs mer och boka på webbplatsen detur.se.